soler

SENIORKONSULENT

Ref : 12001
Dato : 2018-02-28
Sted : Oslo
Firma : Solér Executive AS

SENIORKONSULENT

Solér  Executive AS
Vårt varemerke har ledet an i rekrutteringsbransjen i 25 år. Vi jobber med søk og utvelgelse av toppledere, rekruttering av ledere og spesialister/nøkkelroller innen de fleste bransjer. I de senere år har vi utviklet en solid plattform innen ledertrening, coaching og outplacement. Solér Executive AS har kunder bl.a. innenfor FMCG, bank/finans, IT, industri, næringsmiddel, teknologi, hotell/reiseliv, olje/offshore, bygg/anlegg og media. Du er en god relasjonsbygger og kan vise til stort nettverk, salgs- og ledererfaring.

Vil DU være med å videreutvikle et spennende selskap sammen med oss?

 

 

Vi ønsker å utvide vår kapasitet innen rekruttering og søker etter

 

Konsulent

 

Vi er kjent for å løse rekrutteringsoppdrag der systematisk søk er en avgjørende faktor for et optimalt resultat. Våre konsulenter er involvert i hele prosessen fra jobbanalyse, kandidatsøk, intervjuer, kandidatevaluering, testing og helt frem til kandidatpresentasjon.

 

 

Ønsket bakgrunn:

  • Utdannelse innen økonomi, markedsføring, personal og/eller ledelse på høyskole- universitetsnivå

  • Solid ledererfaring

  • God forretningsforståelse og kjennskap til bedriftsmarkedet og offentlig virksomhet i Norge

  • God relasjons- og nettverksbygger

  • Konsulentprofil

  • Erfaring fra å bygge portefølje

  • Stort kontaktnett

 

 

Om du ønsker å utvikle deg i bransjen sammen med oss, hører vi gjerne fra deg.

 

 

Solér Executive kan tilby et godt miljø med engasjerte, dyktige og erfarne kollegaer hvor vi er opptatt av å lykkes sammen. Vi har gode verktøy, metoder og systemer, og holder til i nye lokaler ved Ullevål Stadion.

 

 

 

For nærmere informasjon kontakt Adm. Direktør Ivar Ødegaard på tlf. 901 77 668. Søknad og CV sendest til post@soler.no, som merkes med "12001". Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknadsfrist: Snarest. Vi ser frem til å høre fra deg!