soler

Sales Specialist, Secure Power

Ref : 12540
Dato : 2019-01-01
Sted : Oslo
Firma : Schneider Electric AS

Sales Specialist, Secure Power

Schneider Electric AS
Schneider Electric er en ledende spesialist innen digital utvikling av energistyring og automasjon i boliger, bygninger, datasentre, infrastruktur og industri. Med global tilstedeværelse i mer enn 100 land er Schneider Electric den ledende aktøren innen energistyring - mellomspenning, lavspenning, sikker strømforsyning og automasjonssystemer. Vi tilbyr integrerte løsninger som sikrer effektivitet ved å kombinere energi, automatisering og programvare. Med vår åpne plattform samarbeider vi med et stort nettverk av partnere, systemintegratorer og utviklere i vårt verdensomspennende økosystem. Dette for å levere det beste innen sanntidskontroll og operativ effektivitet. Vi tror at dyktige medarbeidere og partnere gjør Schneider Electric til et fremragende selskap. Vi tror også at vår forpliktelse til innovasjon, mangfold og bærekraft sikrer at «Life is On», overalt, for alle og i hvert øyeblikk.

 

 

Senior Salgsingeniør for kritisk infrastruktur i Datacenter, Industri og bygg

 

Elektrisk design – UPS – Software – Løsninger 

 

I Schneider Electric jobber vi med ledende produkter og løsninger, og er leverandør til majoriteten av de største bedriftene i Norge. Vi er nå i en spennende fase med mange kommende store prosjekter, og til vårt nasjonale salgsteam søker vi en dyktig salgsingeniør som vil jobbe strategisk med å tilby våre kunder løsninger innen sikker bl.annet strømforsyning (UPS), kjøling og programvare.

 

Ditt viktigste ansvarsområde vil være å vedlikeholde gode relasjoner til eksisterende kunder, samt å oppdatere eksisterende kunder på nye løsninger innen UPS, kjølesystemer, lavspent distribusjon og service.

 

For å lykkes i rollen må du stortrives i tett relasjon med beslutningstakere. God faglig rådgivning er essensielt, og du vil få en god del hjelp fra kompetente kolleger, men relevant erfaring er nødvendig for at du skal kunne holde en høy standard. Den rette kandidat kan derfor dokumentere resultater, og har ingeniørgrad (bachelor eller master). Noe reising må påregnes i stillingen. Som person er du strukturert og forretningsorientert, snakker norsk flytende og behersker engelsk, både skriftlig og muntlig. Du motiveres av å formidle gode løsninger og å oppnå mål, med beina godt plantet i fag.

 

Til å hjelpe deg får du et team av kompetente kolleger både lokalt og internasjonalt. Vi er stolte av å si at vi satser på deg som ansatt gjennom å arbeide målrettet og strukturert med å bygge din kompetanse videre. Du vil jobbe selvstendig med high-end løsninger, i et globalt selskap som har en tydelig grønn profil. Vi tilbyr gode betingelser, forsikringer og pensjonsordning.

 

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med Ivar Ødegaard på tlf.901 77 668, fra Solér Executive AS. Du kan også kontakte Salgsdirektør ITD i Schneider Electric Arild Bjørkedal på 901 00 845. Henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Vi imøteser din CV og søknad via; post@soler.no. som merkes:12540.